Vindecarea esențială

Vindecarea esențială nu este o terapie, ci un mod de viață.
 
O sesiune de vindecare esențială poate duce la o relaxare profundă deosebită, în timp ce efectul său poate fi o reorganizare de vindecare a sistemului nervos și a subconștientului. Modele inconștiente care te-au împiedicat să fii sănătos din punct de vedere fizic sau mental pot fi recunoscute fără efort și pot dispare.
 
În timpul unui workshop de weekend poți învăța metoda de vindecare esențială. Poți folosi această metodă pentru tine și pentru alte persoane. Sau poți participa pentru ca pur și simplu să te bucuri de efectul vindecării esențiale. Ca să înveți vindecarea esențială nu e nevoie să ai nici un fel de cunoștințe speciale anterioare.
 
Dacă dorești o întâlnire privată, poți suna sau poți scrie un e-mail la: Gaia.

Heilstrom

luni, 09.07.18 * 19:15 * Email
luni, 16.07.18 * 19:15 * Email
luni, 23.07.18 * 19:15 * Email
luni, 30.07.18 * 19:15 * Email
luni, 06.08.18 * 19:15 * Email
 
 
 
Declarație de răspundere: În mod deosebit trebuie să iei la cunoștință că modalitățile și tehnicile oferite de Gaia (Michael Zipf) nu înlocuiesc serviciile specializate ale unui medic sau ale unui terapeut. Gaia nu are pregătire medicală și insistă ca oamenii cu probleme de sănătate să se consulte cu un terapeut calificat, la alegerea lor. Modul său de acțiune se diferențiază fața de modul de abordare al unui medic sau al unui terapeut, în sensul că nu pune diagnostice și nu oferă o garanție a vindecării și nici vreun tratament recunoscut de medicină, conform legilor în vigoare. Prin înscrierea la evenimentele și sesiunile susținute de Gaia, participantul își asumă în întregime răspunderea și responsabilitatea. Nu se pot ridica plângeri din eventuale urmări ale participării la seminar.
Deutsch English
USA Espanol
Romana Český

Cine ești tu?
Știu asta!
în siguranță
GAIA

Copyright Michael Zipf 2023 | Impressum | Datenschutz | Privacy Policy