Meetings & Intensives

În întâlnirile lui, Gaia arată într-un mod clar și simplu ce-nseamnă să trăiești realizarea de sine și eliberarea Aici și Acum, fără a le ambala în doctrine dificile sau exerciții obositoare care necesită dedicare și disciplină. Răspunsurile lui Gaia sunt clare și spontane, așa încât ești în deplină conștiență de sine și experimentezi libertatea atât de mult așteptată. Totul poate fi experimentat într-un mod jucăuș, nefiind necesar să facem nimic ca să obținem eliberarea. Căutarea încetează.

Traumele profunde și tensiunile de orice fel pot fi soluționate prin metodele Somatic Experiencing® (Trăirea Somatică) sau Vindecarea Esențială pe care Gaia le foloseste de asemenea în satsang-uri. Acest lucru poate fi realizat într-un mod încă și mai eficient în sesiunile individuale.

Seminariile intensive sunt evenimente cu durata de o zi care combină elemente de satsang cu vindecarea esențială. Consultă secțiunea "Evenimente" pentru a vedea următorul seminar intensiv planificat.

Întâlnire privată

Se pot face rezervări și pentru sesiuni individuale cu Gaia. Sesiunile se desfășoară prin telefon, Skype sau în persoană. Dacă vrei să faci o rezervare, trimite un email la Gaia. Te va contacta cât de curând posibil.

 

Deutsch English
USA Espanol
Romana Český

Ne întâlnim aici ca să ne amintim esențialul. E cel mai simplu să fii. Nimic nu trebuie făcut.
GAIA

     Satsang in Düsseldorf

     Satsang in Prag Mai 2009

Copyright Michael Zipf 2024 | Impressum | Datenschutz | Privacy Policy