Despre GAIA

GAIA, MICHAEL ZIPF - este o ființă realizată din tradiția Ramana Maharishi - Papaji, același lineaj ca Mooji și Isaac Shapiro. 

Căutarea realizării sinelui a început odată cu înțelegerea că nu era fericit, în pofida unor circumstanțe de viață foarte bune. A urmat o perioadă de căutari profunde în India și în Europa și de studiu al conștiinței și contextului vieții.  

Ajuns la realizarea sinelui în 1997, în anul 2000 Gaia a susținut primul satsang public în Franța. De atunci, primește invitații pentru a conduce satsang-uri în țări din toată lumea și sprijină oamenii care sunt interesați de vindecare, eliberare și trezire spirituală și doresc să trăiască în iubire, pace și libertate.


În urma unei experiențe revelatoare trăită în anul 2000, Gaia a renunțat la toate tehnicile și a lăsat ca totul să se întâmple spontan și natural. Ca urmare, ceea “ce face” și împărtășește este Vindecarea Esențială, care este o “cale” de transformare multidimensională unică mai degrabă decât o metodă sau tehnică specială. Născută dintr-o cunoaștere profundă, Vindecarea Esențială dezvoltată de Gaia în baza elementelor fundamentale ale mai multor metode de vindecare precum și a propriei experiențe, reprezintă o cale practică și lipsită de efort, care poate conduce la o stare de conștiență mai înaltă, la o sănătate și o calitate a vieții mai bune. Spre bucuria lui, în acest fel a facilitat vindecarea unor boli grave. Gaia integrează în întâlnirile sale și alte metode, deținând certificări în Somatic Experiencing® (Experimentare Somatică) pentru vindecarea traumelor, NARM ™ (Modelul Relațional Neuro-Afectiv) pentru vindecarea traumelor evolutive, Shiatsu, și Reiki toate gradele.

Oamenii apreciază în mod special empatia sa, claritatea plină de iubire și umorul de care dă dovadă în cadrul întâlnirilor publice și sesiunilor individuale.

Gaia este autorul cărții “Sfârșitul căutării”, publicată în 2014 și în curând disponibilă și în limba română.

 

 

 

Deutsch English
USA Espanol
Romana Český

Gaia e o percepție sau o senzație care se întâmplă in interiorul meu
GAIA

Copyright Michael Zipf 2024 | Impressum | Datenschutz | Privacy Policy